skip to Main Content
derma stis floges

“Δέρμα στις φλόγες” από το Σχήμα 7 στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου

To Σχήμα 7 παρουσιάζει στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου την θεατρική παράσταση «Δέρμα στις φλόγες» του Guillem Clua.

Ένα από τα πιο διάσημα έργα του σύγχρονου ισπανικού ρεπερτορίου, το βραβευμένο» Δέρμα στις Φλόγες «του Γκιλιέμ Κλούα σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαυροματίδη και Κωνσταντίνου Μεταξάκη θα παρουσιάσει το ΣΧΗΜΑ 7 απο τις 29 Ιανουαρίου και τις 3, 4, 5 Φεβρουαρίου, για 4 μόνο παραστάσεις, στον θεατρικό σταθμό Ηρακλείου στις 21.00.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό και βίαια θεατρικό κείμενο, από πλευράς συναισθημάτων, με έντονα μηνύματα που σήμερα φαντάζουν πιο σύγχρονα από ποτέ.

Πολύ ρεαλιστική και ωμή βία, σωματική αλλά κυρίως ψυχική, μνήμες από το παρελθόν που στοιχειώνουν τις ψυχές των πρωταγωνιστών. Τέσσερις, μόλις, ηθοποιοί σε ένα λιτό σκηνικό καλούνται να βγάλουν στην επιφάνεια ένα τρομερό εκτόπισμα αποδίδοντας τους ρόλους τους.

Όλη η πλοκή διαδραματίζεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου σε μια χώρα που δεν κατονομάζεται αλλά μας παραπέμπει σε κράτος που μόλις βγήκε από τον πόλεμο.

Η παράσταση εμπεριέχει πολλά στοιχεία θρίλερ με συνεχείς ανατροπές που κρατούν τον θεατή σε μεγάλη εγρήγορση. Αυτός ήταν και ένας απο τους λόγους που επιλέξαμε το συγκεκριμένο κείμενο όπως και το γεγονός οτι είναι τρομερά δυνατό ,μεστό και μας αφορά όλους.

Πρεμιέρα: Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ, Δημήτρης Ψαρράς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μεταξάκης, Πέτρος Μαυροματίδης

Παίζουν: Ράνια Πλατάκη, Ελένη Γιαλαμά, Πέτρος Μαυροματίδης, Κώστας Μεταξάκης

 

 

 

Back To Top