skip to Main Content

Η Κατιάνα Μπαλανίκα και η Ιωάννα Ασημακόπουλου πρωταγωνιστούν στο “Δυο γυναίκες χορεύουν.” Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σκηνοθετεί το βραβευμένο έργο του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ ι Ζουρνέτ, που θα δούμε τον Νοέμβριο στο Θέατρο Διάνα.

Σε σκηνοθεσία του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, η  Κατιάνα Μπαλανίκα και η Ιωάννα Ασημακόπουλου θα πρωταγωνιστήσουν στη βραβευμένη δραματική κομεντί του σημαντικού Καταλανού συγγραφέα Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ Ζουρνέτ, “Δυο γυναίκες χορεύουν”. Η ιστορία αφορά δύο γυναίκες διαφορετικής ηλικίας που αναγκάζονται να συνυπάρξουν. Η καθεμία κουβαλάει το δικό της παρελθόν, και οι δύο  αποφασίζουν να πάρουν τις ζωές τους πίσω. Πρόκειται για μία μοναχική γυναίκα και την κοπέλα που τη φροντίζει, σε μια συνύπαρξη που φέρει  αποκαλύψεις και ανατροπές στις ζωές και των δυο. Ενώ φαινομενικά τίποτα δεν τις ενώνει, είναι έτοιμες να “χορέψουν” στον δικό τους  ρυθμό…

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2024 στο θέατρο Διάνα και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Η μετάφραση είναι της μεταφραστικής ομάδας Els de Paros, η σκηνοθεσία του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τα σκηνικά της Νατάσας Παπαστεργίου και τα κοστούμια του Άγη Παναγιώτου.

Back To Top