skip to Main Content

Νέα μετάφραση: Κόντρα στην ισότητα, του Εστέβα Σολέρ

Τι κάνετε αν το μωρό σας δεν έχει τον απαραίτητο βαθμό απληστίας και κινδυνεύει να γίνει ένας άχρηστος άνθρωπος στη σύγχρονη κοινωνία; Υπάρχει πραγματική δημοκρατία και ισότητα στον Παράδεισο; Τι συμβαίνει αν συμπεριφερθείτε απρεπώς (για να το πούμε κόσμια) σε ένα παιδικό σας παιχνίδι; Πόσο κοστίζει η αξιοπρέπεια σήμερα; Τι γίνεται όταν ο βασιλιάς του παραμυθιού δοκιμάζει τα νέα, αόρατα ρούχα του και εμπνέεται για τη νέα κολεξιόν του λαού του; Φαντάζεστε έναν καθρέφτη που μιλάει και σας λέει όσα ακριβώς θέλετε να ακούσετε αλλά έχετε πια βαρεθεί να τα ακούτε; Ο Ισπανικός Εμφύλιος  τελείωσε το 1939;

Για αυτά και άλλα ερωτήματα, ο Εστέβα Σολέρ δίνει τις απαντήσεις με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο έργο του Κόντρα στην ισότητα.

Είναι το Β’ μέρος από την τριλογία της Επανάστασης. Το πρώτο μέρος της τριλογίας αυτής (Κόντρα στην ελευθερία) απολαύσαμε φέτος στο Φεστιβάλ Αθηνών σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.  Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν το φθινόπωρο για λίγες μέρες στο Skrow. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες.

Για να διαβάσετε ένα απόσπασμα από το Κόντρα στην ισότητα πατήστε ΕΔΩ

 

Back To Top