skip to Main Content

Πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στο Θέατρο Μουσούρη για το “Μαμά μου” της Μάρτα Μπαρσελό, που θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Σκηνοθεσία: Νίκος Καραγέωργος. Στον ρόλο της μητέρας, η Σοφία Βογιατζάκη. Στον ρόλο της κόρης η Νίκη Λάμη.

Το έργο “Μαμά Μου!” έρχεται στο θέατρο Μουσούρη κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από τις 12 Νοεμβρίου.

Η Σοφία Βογιατζάκη ερμηνεύει τον ρόλο της μάνας, ενώ ο ρόλος της κόρης αποδίδεται από τη Νίκη Λάμη. Η ελληνική μετάφραση έγινε από τη Μαρία Χατζηεμμανουήλ. Τη σκηνοθεσία και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό της παράστασης επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Νίκος Καραγέωργος.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια, η επιλογή του έργου και ο σχεδιασμός της παραγωγής ανήκει στον Κώστα Σπυρόπουλο.

Το σκηνικό που αντανακλά την ιδέα της κοινωνικής προσαρμογής σε νέα δεδομένα, είναι έργο της Μαίρης Τσαγκάρη. Τα κοστούμια επέλεξε η Σοφία Δριστέλα, με γνώμονα την επίτευξη της συναισθηματικής εγγύτητας των δύο γυναικών. Η Panik Theater Productions αναλαμβάνει την παραγωγή και την παρουσίαση του εν λόγω θεατρικού έργου.

Τη μουσική επένδυση της παράστασης επιμελήθηκε η Panik Records, ενώ το ομότιτλο τραγούδι, “Μαμά Μου”, συνέθεσε ο σπουδαίος συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και το ερμηνεύει η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Το ισπανικό θεατρικό έργο της Μάρτα Μπαρσελό, με τον ελληνικό τίτλο “Μαμά Μου!” αποτυπώνει τη διαδρομή μιας τέτοιας σχέσης “μητέρας-κόρης”, μετά την ανατρεπτική απόφασή τους να εφαρμόσουν τους όρους ενός άρρηκτου συμβολαίου. Η “κόρη” αμείβει την άγνωστη γυναίκα για να εκτελεί τον ρόλο της “μάνας” κι εκείνη εκτελεί πειστικά τα καθήκοντά της, ως μητέρα.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την παράσταση ΕΔΩ

Back To Top