skip to Main Content

Το Χελιδόνι: Κατερίνα Διδασκάλου και Δημήτρης Τσίκλης μαζί στo αριστούργημα του Γκιλιέμ Κλούα. Θέατρο Μουσούρη από 5 Οκτωβρίου. Σκηνοθεσία: Αντώνης Γαλέος

Με το βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο του βραβευμένου Καταλανού συγγραφέα Γκιλιέμ Κλούα, «Το Χελιδόνι», θα συναντηθούν στη σκηνή του θεάτρου Μουσούρη, η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Δημήτρης Τσίκλης. Η παράσταση, η οποία ανεβαίνει σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου.

Το κείμενο αναφέρεται στην τρομοκρατική επίθεση στο μπαρ Pulse, τον Ιούνιο 2016, αλλά και στις τραγωδίες στο Μπατακλάν, στη Νίκαια, στη Βαρκελώνη, χωρίς να μένει στον τρόμο. Μπροστά στην Αμέλια και τον Ραμόν ανοίγονται δυο μονοπάτια: του μίσους και της απομόνωσης και το άλλο του διαλόγου και της κοινής διαδρομής. Θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν τα τραύματα της ζωής τους ή θα αναγνωρίσουν ο καθένας τον εαυτό του μέσα στον άλλον; Για την Αμέλια, μια μητέρα πληγωμένη στα βάθη της ψυχής της από τη χειρότερη απώλεια, αυτή του παιδιού της, μέτρο του ανθρώπου είναι ο πόνος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Back To Top